Varaa tunti »

Info

Yleistä tietoa

BASI Akatemia sijaitsee Kauppakeskus Hansakorttelin neljännessä kerroksessa Kristiinankadun puoleisessa osassa kauppakeskusta. Uusi maisemahissi ja portaat ovat nyt käytössä.

Huomioithan myöhäisimmillä tunneillamme, että Hansakorttelista pääsee ulos Kristiinankadun ovesta:

  • Arkena 21.15 asti
  • Lauantaina klo 20.00 asti
  • Pyhäpäivinä klo 19.30 asti
  • Muista kauppakeskuksen ja parkkihallin ovista voi kulkea arkena vain klo 21 asti, lauantaina klo 19.30 asti ja pyhäpäivinä klo 19.00 asti.

BASI Akatemian Partner studio, joogaan keskittyvä Oasis Turku, sijaitsee puolestaan osoitteessa Kerttulinkatu 1 A. Lue lisää Oasis Studion tarjonnasta täältä.

Millaisia tunteja BASI Akatemia tarjoaa?

BASI Pilates Akatemia on matto- ja laitepilatesharjoitteluun erikoistunut studio. Tyylisuuntamme on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu BASI Pilates. BASI tulee sanoista Body Arts and Science International ja BASI tyylisuunnan on kehittänyt Rael Isacowitz. Viikkotunnit on merkitty tasoihin perus- / keski- /jatkotaso. Jos olet vasta-alkaja, suosittelemme aloittamaan harjoittelun MattoPilateksen peruskurssilta tai perustason MattoPilates -viikkotunneilta. 

Laitepilateksen voi aloittaa kokonaisvaltaisen pilateksen kurssilla tai yksityistunneilla. Viikkoaikataulumme avoimille laitepilatestunneille osallistuminen sekä Premium jäsenenä harjoittelu edellyttää, että olet käynyt Kokonaisvaltaisen pilateksen kurssin tai ottanut yksityistunteja (vähintään 3 kpl). 

Meillä on myös toinen joogaan painottuva toimipiste Oasis Studio. Mikäli olet kiinnostunut mattopilateksesta sekä joogasta ja barresta, suosittelemme Basic Duo jäsenyyttä, jolla voit harjoittella sekä Oasis Studiolla että BASI Akatemian MattoPilateksessa. Basic Duo -jäsenyys ei sisällä laitepilatesta.

Viikkotuntien ja kurssien lisäksi BASI Akatemialla järjestetään pilatesohjaajakoulutusta. Lue lisää BASI Pilates ohjaajakoulutuksesta täältä.

Miten pääsen tutustumaan?

Mikäli olet pilateksessa vasta-alkaja, suosittelemme aloittamaan harjoittelun peruskurssilta. Olet myös tervetullut tutustumaan BASI Akatemian mattotunneille 15 € kertahintaan, jonka voit maksaa varausjärjestelmässä tai paikan päällä. Kerro vastaanotossa, että olet ensimmäistä kertaa, niin saat vastaanottohenkilöltä hyvän opastuksen. Laitepilates aloitetaan joko Kokonaisvaltaisen pilateksen -kurssilla tai yksityistunneilla. 

Tunnin ostaminen ja varaaminen edellyttää asiakkaaksi rekisteröitymistä. Rekisteröityminen itsessään ei maksa mitään. Tunteja voi varata aina tarkalleen kahdeksan päivän ajanjaksolle maksimissaan 10 tuntia / viikko. Onnistuneesta varauksesta tulee ilmoitus sähköpostiin ja mobiiliapin "bookings" osioon. Voit myös tarkastella varauksiasi ja perua varauksen omassa profiilissasi, kun olet kirjautunut sisään. Peruutathan varauksesi viimeistään 4h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomasta varauksesta veloitetaan käyntikerta.

Millaiset Akatemian tilat ovat?

BASI Pilates Akatemian tilat sijaitsevät Hansakorttelin neljännessä kerroksessa, ja Akatemiaa lähinnä oleva pääsisäänkäynti sijaitsee Eerikinkadun puolella. Meillä on kaksi harjoittelusalia, tilava aula sekä naisten ja miesten pukuhuoneet suihku- ja saunatiloineen. Voit siis käydä pilateksen jälkeen rauhassa saunassa ja jäädä vielä tee- tai kahvikupposelle. Tilavassa aulassamme on myös Pilates Shop, jossa on myytävänä treenivaatteita ja -välineitä.

Mitä maksuvälineitä BASI Akatemialla voi käyttää?

Akatemialla voi maksaa liikuntapalveluita netin kautta laittamalla omiin tietoihin pankki- tai luottokortin tiedot. Tiedot salataan Stripe nimisessä järjestelmässä, eivätkä ne näy edes henkilökunnalle. Saatat saada sähköpostiin pyynnön vahvistaa maksu, vaikka sait jo sarjakortin käyntikerrat (creditit) profiiliisi. Seuraa tällöin sähköpostin lisäohjeita. 

BASI Pilates Akatemialla voi myös maksaa käteisellä tai maksupäätteellä paikan päällä studiolla. Hyväksymme yleisimmät pankki- ja luottokortit. Lisäksi hyväksymme Smartum setelit, Virike- ja tykysetelit, Smartum Saldon, ePassin, Edenred Mobiilin sekä Eazybreakin. Näitä palveluita käytetään niiden omissa sovelluksissa, jonka jälkeen lisäämme ostamasi palvelut profiiliisi. Jos haluat maksaa liikuntapalveluista paikan päällä, varaathan paikan tunnille valitsemalla varausjärjestelmästä  "maksa studiolla" tai "pay later". Tämä vaihtoehto löytyy varauksen yhteydessä alasvetovalikosta. Tehdessäsi ensimmäistä ostoa varausjärjestelmässämme, otathan lähettyville pankin tunnuslukulistan tai muun varmistamisen välineen siltä varalta, että järjestelmä pyytää sinua vahvistamaan ostoksesi.

Glofox ajanvarausjärjestelmään rekisteröityminen

BASI Akatemian asiakkaat käyttävät tuntien varaamisen Glofox järjestelmää. Helpoiten käytät palveluitamme lataamalla käyttöösi Glofox sovelluksen Android-laitteille tästä ja Applen laitteille tästä. Glofoxiin tulee laittaa turvallinen salasana, joka ei ole käytössä missään toisessa yhteydessä.

Glofox äpissä jokin ei toimi?

Jos jokin ei toimi Glofox äpissä, kirjaudu ulos ja takaisin sisään. Jos se ei auta, poista äppi ja asenna se uudelleen. Jos siltikään toiminta ei palaa normaaliksi, ota yhteyttä julius@basipilatesacademy.com

Miten varaan ja peruutan tunnin?

Tuntien varaaminen edellyttää rekisteröitymistä asiakkaaksi joko täällä nettisivuilla tai mobiiliaplikaatiossamme. Mobiiliaplikaation voi ladata nimellä Glofox Applen Appstoresta tai Google playsta. Etsi sen jälkeen studio nimellä BASI Pilates Academy, Turku.

Tunteja varataan nettisivuilla kohdasta  "varaa tunti". Selaa nuolinäppäimellä > päiviä eteenpäin ja varaa tunti painamalla  "Book" nappia. Jos sinulla on 10x kortti, järjestelmä käyttää creditin varauksen yhteydessä. Jos taas sinulla ei ole mitään korttia / jäsenyyttä ja haluat maksaa paikan päällä, varaat tunnin vaihtamalla alasvetovalikosta  "Maksa studiolla". Omat varaukset näkyvät varausportaalin kohdassa profiili ja "my bookings". Peruutuksen voi tehdä samasta kohdasta painamalla "cancel". Peruutathan tunnin 4h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomasta tunnista ja siis myös alle neljä tuntia ennen tunnin alkua soittamalla/e-maililla peruutetusta tunnista menee yksi käyntikerta. Kolmesta peruuttamattomasta tai myöhässä peruutetusta varauksesta asiakkaan varausoikeus peruutetaan. Varausoikeuden saa takaisin ottamalla yhteyttä turku@basipilatesacademy.com ja maksamalla 10€ sakkomaksun.

Mobiiliaplikaatiossa varaukset tehdään kohdassa "Classes" painamalla haluamaasi tuntia ja "Book". Voit maksaa yksittäiset tunnit, 10x-kortin tai jäsenyyden mobiiliappiin syötetyllä pankkikortillasi. Omat varauksesi näet kohdasta "Bookings". Voit perua varauksesi painamalla varauksen kuvaketta ja valitsemalla "Cancel". Jos sinulla on 10x kortti, menee kortiltasi tuntia varatessa yksi credit eli käyntikerta. Jos perut varauksen 4h ennen tunnin alkua, käyntikerta palautuu kortillesi. Jos et peru varausta, myöskään käyntikertaa ei palauteta. Jos mobiiliaplikaatiosi toimii huonosti, deletoi se ja lataa Glofox appi uudelleen. Tarkista myös, että puhelimesi päivittää sovellukset automaattisesti.

Voit myös varata paikan kaverillesi tai kahdelle! Jos varaat paikat kymppikortilla, menevät creditit myös varaamistasi kavereista, joten heidän ei tarvitse kuin saapua paikalle. Jos varaat paikan kuukausijäsenyydestä, niin kaverisi pitää maksaa tunti studiolla.

Voit varata tunteja kahdeksan päivää etukäteen. Tunteja voi varata yhdelle viikolle 10 kpl. Kysy lisää varauksista henkilökunnaltamme. Pyydämme ystävällisesti hoitamaan tuntiperuutukset varausjärjestelmän tai mobiiliapin kautta, jotta asiakaspalvelumme ei ruuhkaudu.

Waiting list / Jonotus tunneille

Asiakasmäärä tunneille on rajattu, mattotunneilla 15 asiakasta per tunti ja laitetunneilla 7-8 asiakasta per tunti. Tunnit voivat siis tulla myös täyteen. Voit kuitenkin varata paikan Waiting listasta, josta pääsee myös hyvin tunneille. Paikka jonotuslistasta vapautuu viimeistään 4h ennen tunnin alkua. Vapautuneesta paikasta tulee aina sähköpostia. Käythän lisäksi laittamassa päälle mobiiliaplikaatiomme ilmoitukset (notifications) kännykkäsi asetuksista. Tällöin saat heti vapautuvasta paikasta ilmoituksen kännykkäsi aloitusruudulle. HUOM! Muistathan aina peruuttaa myös jonotuspaikkasi, jos et ole enää kiinnostunut osallistumaan. Jonotuksesta siirtyy automaattisesti tunnille, kun paikkoja vapautuu. Tällöin myös kertakäyntimaksu / creditti veloitetaan asiakastililtäsi. Itse Waiting list -paikasta ei tietystikään mene maksua. Muistathan, että tarjoamme myös runsaasti Online tunteja, joihin ei osallistujamäärää rajoiteta.

Peruuttamattomat tunnit ja varauskielto

Ohjelmistomme veloittaa peruuttamattomasta tunnista Creditin eli käyntikerran tai maksamasi kertamaksun. Tunnit pitää peruuttaa 4h ennen tunnin alkua. Voit toki soittaa studiolle myöhäisen peruutuksen, ja kertoa, jos et pääsekään tunnille. Tästä huolimatta 10x kortin käyntikerta menee, mikäli tunnin alkuun on alle neljä tuntia. Lisäksi kolmesta peruuttamattomasta tunnista eli  "strikestä" tulee varauskielto, jonka purkua voi pyytää Oasis Studiosta info@oasisturku.fi. Varauskiellon purku maksaa 10€. Striket nollataan kolmen kuukauden välein, jolloin laskut alkavat alusta.

Mitä jos 10x korttini on menossa vanhaksi?

10x korttimme ovat voimassa 4 kk ostopäivästä eteenpäin. Käyttöajan jälkeen varausjärjestelmämme poistaa kortin automaattisesti. Mikäli olet ollut sairaana yli kuukauden ajan, ja siksi estynyt käyttämään korttiasi, ota yhteyttä info@oasisturku.fi. Jos et ole ehtinyt käyttää korttiasi, mutta haluaisit saada creditit käyttöösi pidemmäksi ajaksi, voit ostaa kuukauden lisää käyttöaikaa kortillesi 25€ hintaan. Maksu suoritetaan BASI Akatemian vastaanottoon ja vastaanottohenkilö laittaa sähköiseen korttiisi lisäaikaa. Ota yhteyttä tarvitsemastasi jatkoajasta ennen kuin korttisi umpeutuu ja poistuu järjestelmästä. Jos ostat uuden 10x kortin ennen vanhan kortin umpeutumista, voidaan edellisen kortin vanhaksi menevät creditit lisätä uuteen korttiisi. Vanhentuneita ja siten järjestelmästä jo poistuneita käyntikertoja ei palauteta takaisin käyttöön. Tarkistathan oman sarjakorttisi viimeisen käyttöpäivän (expiry date) omasta profiilistasi varausjärjestelmästä.

Mitä varusteita tarvitsen tunneille?

Saat Akatemialta lainaksi kaikki tarvittavat harjoitusvälineet. Voit kuitenkin mattotunneilla käyttää myös omaa mattoasi. Laitetunneilla ei tarvita mattoja. Kaikille tunneillemme pukeudutaan joustaviin liikuntaan soveltuviin vaatteisiin. Mattopilatestunneilla voi käyttää sukkia tai harjoitella paljain varpain. Laitepilatestunneilla pitää käyttää jarrupohjilla varustettuja sukkia (esim. Toesox). Millään tunneillamme ei tarvita kenkiä. Vältäthän tunneillamme voimakkaiden hajusteiden käyttöä, sillä ne voivat aiheuttaa allergiaa. Kiitos huomaavaisuudesta.

Onko Akatemian läheisyydessä parkkipaikkoja?

Akatemian läheisyydessä kadun varressa on pääasiassa arkisin kuuteen ja lauantaisin kolmeen asti maksullisia parkkipaikkoja. Keskusta-alueella on myös useita parkkihalleja, joihin ajaminen on helppoa ja maksu tapahtuu automaattisesti rekisterikilven lukemisella. Riippuen saapumissuunnastasi suosittelemme esimerkiksi Stockmannin, Toriparkin ja Louhen parkkihalleja. Stockmannin parkkihalliin saat 30 minuuttia ilmaista parkkiaikaa arkisin ja 2 h viikonloppuisin tilaamalla Hansakorttelin uutiskirjeen samaan sähköpostiin, kuin jota käytät Taskuparkki-sovellukseen. Tarkistathan voimassaolevat pysäköintimaksut liikennemerkeistä ja pysäköintisovelluksista.