Varaa tunti »

Kurssit

Kurssimme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä liittymistä Akatemian jäseneksi, mutta sinulla pitää olla varausjärjestelmässämme asiakasprofiili. Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko debit/credit kortilla tai ennen kurssin alkamista paikan päällä Akatemialla. Jos haluat maksaa kurssin liikuntaseteleillä tai kortilla paikan päällä, ota yhteyttä turku@basipilatesacademy.com. Kurssi pitää maksaa viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkamista (myös smartumit, e-passi jne). 

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Alle viikko ennen kurssin alkamista tehdyistä peruutuksista ei makseta takaisin kurssimaksua. Sairastapauksissa voit siirtää kurssiosallistumisesi seuraavaan itsellesi sopivaan kurssiin tai vaihtaa kurssin 10x korttiin. Yksittäisistä poissaoloista voit saada myös creditin, jonka voit käyttää lukujärjestyksen mattotunneille.

Huom! Partner Studiomme Oasiksen asiakkaiden pitää luoda kurssivarausta varten uusi asiakasprofiili BASI Akatemian puolelle. Ethän käytä samaa sähköpostia ja salasanaa Oasis Studion ja BASI Akatemian asiakastileissäsi.

Reformer Laitepilateksen peruskurssi (5 x 60 min)

Tällä 5 kerran kurssilla opit BASI Reformer Laitepilateksen perusteet. Kurssin aiheita ovat mm. laitteen osat/säädöt, jousivastuksen käyttö, keskustan/ydintuen löytäminen sekä perustason laitepilatesliikkeet. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta pilateksesta. Laitepilates on hauskaa ja monipuolista harjoittelua, joka parantaa keskivartalon hallintaa sekä koko kehon lihaskestävyyttä. Kurssi toteutetaan max. 7 hlön pienryhmässä ja kurssin jälkeen voit jatkaa Reformer jatkokurssille tai liittyä Premium jäseneksi ja jatkaa harjoittelua viikkotunneilla. Kurssi ei sovellu raskaana oleville.

Kurssi 1: Keskiviikkoisin 9.30-10.30 alk. 18.5.-15.6.2022 Osta tästä

Kurssi 2 : Keskiviikkoisin 9.30-10.30 alk. 22.6.-20.7.2022 Osta tästä

Huom. Kurssit keskenään samansisältöisiä.

Kurssin hinta: 130 €

Paikka: BASI Pilates Academy, Turku

Ohjaaja: Hanna Heinonen

Kokonaisvaltaisen pilateksen kurssi (8 x 75min)

Ota pilatesharjoittelu kokonaisvaltaisesti haltuun tällä 8 viikon kurssilla. Kurssi toimii loistavana starttina pilateksen pariin niin laitteilla kuin matolla. Kurssilla opit mm. Cadillac, Wunda Chair, Reformer sekä Spine Corrector laitteiden käytön sekä mattopilates harjoittelun perusteet. Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua jäsenenä kaikilla BASI Pilates Akatemian viikkotunneilla. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja innostumaan kokonaisvaltaisesta pilatesharjoittelusta!

Kurssin ohjaa fysioterapeutti, pilatesohjaaja ja BASI Pilates Assistant Faculty Leena Syrjälä.

Ajankohta:

Kurssi 1 / kurssin kesto 8 kertaa alk. ma 25.4. klo 19.15-20.30 Kurssi täynnä!

Kurssi 2 / kurssin kesto 8 kertaa alk. ke 1.6. klo 19.00-20.15 Osta tästä

Paikka: BASI Pilates Academy, Turku

Hinta: 195€

Pilateksen perusteet (5 x 60 min)

Tällä 5 kerran kurssilla opit BASI Pilates mattoharjoittelun perusteet. Kurssin aiheita ovat keskustan/ydintuen löytäminen, keskivartalon hallinta sekä perustason pilatesliikkeet. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta pilateksesta. Pilates on hauskaa ja monipuolista harjoittelua, joka parantaa keskivartalon voimaa sekä koko kehon lihaskestävyyttä. Kurssin ohjaa Marjut Nyholm, jolla on pitkä kokemus erilaisten liikuntamuotojen ohjaamisesta. Kurssin avulla saat hyvän käsityksen pilatesharjoittelusta, ja pystyt hyvin jatkamaan harjoittelua BASI Flow mattotunneillamme.

Huom! Myös Online osallistuminen on mahdollista.

Aika: Lauantaisin 12.30-13.30
Kurssi 1: La 29.1.-26.2.2022
Kurssi 2: La 5.3.-2.4.2022

Kurssin hinta 80 €
Paikka: BASI Pilates Academy,  Turku
Ohjaaja: Marjut Nyholm

Reformer Laitepilateksen jatkokurssi (5 x 60 min)

Tällä 5 kerran kurssilla opit ja syvennät BASI Reformer Laitepilateksen perusteita. Kurssin aiheena on keskustan/ydintuen löytäminen, keskivartalon hallinta ja lapatuki. Tällä kurssilla pääset kokeilemaan myös haastavampia harjoituksia, eli kurssi sopii loistavasti Reformer peruskurssin jatkoksi. Kurssi toteutetaan max. 7 hlön pienryhmässä ja kurssin jälkeen voit jatkaa BASI Apparatus -kurssille tai osallistua Premium jäsenenämme myös jatkotason BASI Reformer 2 -viikkotunneille. Kurssi ei sovellu raskaana oleville.

Aika: Torstaisin 17.45-18.45
Kurssi 1: 20.1.-10.2.2022
Kurssi 3: 24.3.-21.4.2022 Osta tästä

Kurssin hinta: 130 €
Paikka: BASI Pilates Academy, Turku
Ohjaaja: Jari Karppinen