Varaa tunti »

Kurssit

Kurssimme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä liittymistä Akatemian jäseneksi, mutta sinulla pitää olla varausjärjestelmässämme asiakasprofiili.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko debit/credit kortilla tai ennen kurssin alkamista paikan päällä Akatemialla. Etänä käytettäviä liikuntaetuja voit käyttää myös etänä etukäteen, ja lisäämme sinut kurssille, kun saamme tiedon maksusta. Jos haluat maksaa kurssin liikuntaseteleillä tai kortilla paikan päällä, ota yhteyttä turku@basipilatesacademy.com. Kurssi pitää maksaa viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkamista (myös smartumit, e-passi jne). 

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Alle viikko ennen kurssin alkamista tehdyistä peruutuksista ei makseta takaisin kurssimaksua. Sairastapauksissa voit siirtää kurssiosallistumisesi seuraavaan itsellesi sopivaan kurssiin tai vaihtaa kurssin 10x korttiin. Yksittäisistä poissaoloista voit saada myös creditin, jonka voit käyttää lukujärjestyksen avoimille laitepilatestunneille.

Huom! Partner Studiomme Oasiksen asiakkaiden pitää luoda kurssivarausta varten uusi asiakasprofiili BASI Akatemian puolelle. Ethän käytä samaa sähköpostia ja salasanaa Oasis Studion ja BASI Akatemian asiakastileissäsi.

Kokonaisvaltaisen pilateksen kurssi

Ota pilatesharjoittelu kokonaisvaltaisesti haltuun tällä kurssilla. Kurssi toimii loistavana starttina pilateksen pariin niin laitteilla kuin matolla. Kurssilla opit mm. Reformer, Cadillac, Wunda Chair sekä Spine Corrector -laitteiden käytön sekä mattopilates harjoittelun perusteet. Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua jäsenenä kaikilla BASI Pilates Akatemian viikkotunneilla. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja innostumaan kokonaisvaltaisesta pilatesharjoittelusta!

Kevät 2024:

8 Kertaa ke alk 13.3.2024 klo 19-20.15 Ohjaajana Marjut Nyholm. Osta tästä! Kurssi täynnä! 

8 kertaa ke alk. 13.3.2024 klo 9.30-10.45 Ohjaajana Hanna Heinonen.  Osta tästä!

8 kertaa la alk. 16.3.2024 klo 13-14 Ohjaajana Minna Karesluoto. Osta tästä!

 

8 kerran kurssin hinta: 195€

Kaikki kurssit

Mattopilateksen perusteet (5 x 60 min)

Tällä 5 kerran kurssilla opit BASI Pilates mattoharjoittelun perusteet. Kurssin aiheita ovat keskustan/ydintuen löytäminen, keskivartalon hallinta sekä perustason pilatesliikkeet. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta pilateksesta. Pilates on hauskaa ja monipuolista harjoittelua, joka parantaa keskivartalon voimaa sekä koko kehon lihaskestävyyttä. Kurssin ohjaa BASI Pilatesohjaaja Harri Niemi, jolla on pitkä kokemus erilaisten liikuntamuotojen ohjaamisesta. Harri on myös hieroja sekä fysiikkavalmentaja. Kurssin avulla saat hyvän käsityksen pilatesharjoittelusta, ja pystyt hyvin jatkamaan harjoittelua mattopilatestunneillamme.

16.1.-13.2.2024 Tiistaisin klo 16.15-17.15

Ohjaaja: BASI ja Somatic Pilates ohjaaja Harri Niemi

Kurssin hinta 85 €

Paikka: BASI Pilates Academy, Turku

Osta tästä!

Kokonaisvaltainen pilates synnyttäneille

Kurssi on suunnattu pienten lasten äideille, joilla synnytyksestä on kulunut vähintään 2kk. Kyseessä on äidin oma harjoitus, mutta alle vuoden ikäiset vauvat ovat tervetulleita mukaan tunnille. Laitepilatesharjoittelu synnytyksen jälkeen on osaavan ohjaajan johdolla turvallista ja kehittää monipuolisesti niin lihaskestävyyttä, liikkuvuutta kuin keskivartalon syvää tukea.

Kurssilla harjoitellaan mm. Reformer, Wunda Chair ja Cadillac laitteilla sekä hyödynnetään lisäksi pilateksen pienvälineitä, kuten pilatesrengasta ja pilatespalloa.

Kurssin ohjaajana toimii äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti ja pilatesopettaja Leena Syrjälä.

Kurssi 1: 8 kertaa 10.1.-28.2.2024 keskiviikkoisin klo 13.30-14.30 Osta tästä! Kurssi täynnä!

Kurssi 2: 8 kertaa 6.3.-24.4.2024 keskiviikkoisin klo 13.30-14.30  Osta tästä!

Katso Oasis Studion Mama-kurssit: https://oasisturku.fi/kurssit-workshopit ja laita viestiä info@oasisturku.fi jos tulee mitään kysyttävää.

Kurssin hinta 195 €.

Osta tästä!

Kokonaisvaltainen pilates raskaana oleville (8 krt.)

Kurssi on suunnattu tuleville äideille. Kurssilla harjoitellaan mm. Reformer, Wunda Chair ja Cadillac laitteilla sekä hyödynnetään pilateksen pienvälineitä, kuten pilatesrengasta ja pilatespalloa.

Tunneilla vahvistetaan kehoa pilateksen tapaan ja myös venytellään sekä rentoudutaan. Harjoittelussa erityistä huomiota kiinnitetään mm. ryhtilihaksiin, hengitykseen, keskivartalon syvään tukeen ja ylävartalon sekä lantion alueen lihasten vahvistamiseen.

Kaikki harjoitteet on modifioitu raskausaikaan sopiviksi ja harjoittelu osaavan ohjaajan kanssa on turvallista. Kurssille voit osallistua missä tahansa raskauden vaiheessa.

Kurssin ohjaajana toimii äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti ja pilatesopettaja Leena Syrjälä.

Kurssin hinta 195 €.

Kurssi 1: alk. su 7.1.-25.2. klo 13.30 Osta tästä! Kurssi täynnä!

Kurssi 2: alk. su 10.3.-5.5.2024 Osta tästä!

Osta tästä!