Varaa tunti »

Kurssit

Kurssimme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä liittymistä Akatemian jäseneksi, mutta sinulla pitää olla varausjärjestelmässämme asiakasprofiili.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko debit/credit kortilla tai ennen kurssin alkamista paikan päällä Akatemialla. Etänä käytettäviä liikuntaetuja voit käyttää myös etänä etukäteen, ja lisäämme sinut kurssille, kun saamme tiedon maksusta. Jos haluat maksaa kurssin liikuntaseteleillä tai kortilla paikan päällä, ota yhteyttä turku@basipilatesacademy.com. Kurssi pitää maksaa viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkamista (myös smartumit, e-passi jne). 

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Alle viikko ennen kurssin alkamista tehdyistä peruutuksista ei makseta takaisin kurssimaksua. Sairastapauksissa voit siirtää kurssiosallistumisesi seuraavaan itsellesi sopivaan kurssiin tai vaihtaa kurssin 10x korttiin. Yksittäisistä poissaoloista voit saada myös creditin, jonka voit käyttää lukujärjestyksen avoimille laitepilatestunneille.

Huom! Partner Studiomme Oasiksen asiakkaiden pitää luoda kurssivarausta varten uusi asiakasprofiili BASI Akatemian puolelle. Ethän käytä samaa sähköpostia ja salasanaa Oasis Studion ja BASI Akatemian asiakastileissäsi.

Kokonaisvaltaisen pilateksen kurssi

Ota pilatesharjoittelu kokonaisvaltaisesti haltuun tällä kurssilla. Kurssi toimii loistavana starttina pilateksen pariin niin laitteilla kuin matolla. Kurssilla opit mm. Reformer, Cadillac, Wunda Chair sekä Spine Corrector -laitteiden käytön sekä mattopilates harjoittelun perusteet. Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua jäsenenä kaikilla BASI Pilates Akatemian viikkotunneilla. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja innostumaan kokonaisvaltaisesta pilatesharjoittelusta!

Syksy 2024:

8 Kertaa ke 21.8.-9.10.2024 klo 19.00-20.15 Ohjaajana Marjut Nyholm. Osta tästä! 

8 Kertaa la 24.8.-12.10.2024 klo 12.30-13.45 Ohjaajana Minna Karesluoto. Osta tästä! 

8 Kertaa ke 4.9.-23.10.2024 klo 18.45-20.00 Ohjaajana Kaisa Tanskanen. Osta tästä!

8 kerran kurssin hinta: 195 €

5 kerran kurssin hinta: 125 €

Kaikki kurssit

Mattopilateksen perusteet (5 x 60 min)

Tällä 5 kerran kurssilla opit BASI Pilates mattoharjoittelun perusteet. Kurssin aiheita ovat keskustan/ydintuen löytäminen, keskivartalon hallinta sekä perustason pilatesliikkeet. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta pilateksesta. Pilates on hauskaa ja monipuolista harjoittelua, joka parantaa keskivartalon voimaa sekä koko kehon lihaskestävyyttä. Kurssin ohjaa BASI Pilatesohjaaja Harri Niemi, jolla on pitkä kokemus erilaisten liikuntamuotojen ohjaamisesta. Harri on myös hieroja sekä fysiikkavalmentaja. Kurssin avulla saat hyvän käsityksen pilatesharjoittelusta, ja pystyt hyvin jatkamaan harjoittelua mattopilatestunneillamme.

3.9.-1.10.2024 Tiistaisin klo 16.15-17.15

Ohjaaja: BASI ja Somatic Pilates ohjaaja Harri Niemi

Kurssin hinta 85 €

Paikka: BASI Pilates Academy, Turku

Osta tästä!

Reformer Laitepilateksen peruskurssi

Tällä 5 kerran kurssilla opit BASI Reformer Laitepilateksen perusteet. Kurssin aiheita ovat mm. laitteen osat/säädöt, jousivastuksen käyttö, keskustan/ydintuen löytäminen sekä perustason laitepilatesliikkeet. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta pilateksesta. Laitepilates on hauskaa ja monipuolista harjoittelua, joka parantaa keskivartalon hallintaa sekä koko kehon lihaskestävyyttä. Kurssi toteutetaan max. 7 hlön pienryhmässä ja kurssin jälkeen voit jatkaa avoimilla laitepilatestunneilla tai liittyä Premium jäseneksi. Kurssi ei sovellu raskaana oleville.

Tiistaisin 17.9.-15.10.2024 klo 17.20-18.20. Osta tästä!

Tiistaisin 22.10.-19.11.2024 klo 17.20-18.20. Osta tästä!

Kurssin hinta: 145 €
Paikka: BASI Pilates Academy, Turku
Ohjaaja: Maiju Hannuksela