Varaa tunti »

Kurssit

Kurssimme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä liittymistä Akatemian jäseneksi, mutta sinulla pitää olla varausjärjestelmässämme asiakasprofiili. Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko debit/credit kortilla tai ennen kurssin alkamista paikan päällä Akatemialla. Jos haluat maksaa kurssin liikuntaseteleillä tai kortilla paikan päällä, ota yhteyttä turku@basipilatesacademy.com. Kurssi pitää maksaa viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkamista (myös smartumit, e-passi jne). 

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Alle viikko ennen kurssin alkamista tehdyistä peruutuksista ei makseta takaisin kurssimaksua. Sairastapauksissa voit siirtää kurssiosallistumisesi seuraavaan itsellesi sopivaan kurssiin tai vaihtaa kurssin 10x korttiin. Yksittäisistä poissaoloista voit saada myös creditin, jonka voit käyttää lukujärjestyksen mattotunneille.

Huom! Partner Studiomme Oasiksen asiakkaiden pitää luoda kurssivarausta varten uusi asiakasprofiili BASI Akatemian puolelle. Ethän käytä samaa sähköpostia ja salasanaa Oasis Studion ja BASI Akatemian asiakastileissäsi.

Mattopilateksen perusteet (5 x 60 min)

Tällä 5 kerran kurssilla opit BASI Pilates mattoharjoittelun perusteet. Kurssin aiheita ovat keskustan/ydintuen löytäminen, keskivartalon hallinta sekä perustason pilatesliikkeet. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta pilateksesta. Pilates on hauskaa ja monipuolista harjoittelua, joka parantaa keskivartalon voimaa sekä koko kehon lihaskestävyyttä. Kurssin ohjaa BASI Pilatesohjaaja Harri Niemi, jolla on pitkä kokemus erilaisten liikuntamuotojen ohjaamisesta. Harri on myös hieroja sekä fysiikkavalmentaja. Kurssin avulla saat hyvän käsityksen pilatesharjoittelusta, ja pystyt hyvin jatkamaan harjoittelua BASI Flow mattotunneillamme.

Aika: 11.10.-8.11. tiistaisin klo 17.45-18.45

Ohjaaja: BASI ja Somatic Pilates ohjaaja Harri Niemi

Kurssin hinta 80 €

Paikka: BASI Pilates Academy,  Turku

Osta nyt

Kokonaisvaltaisen pilateksen kurssi (8 x 75min)

Ota pilatesharjoittelu kokonaisvaltaisesti haltuun tällä 8 viikon kurssilla. Kurssi toimii loistavana starttina pilateksen pariin niin laitteilla kuin matolla. Kurssilla opit mm. Cadillac, Wunda Chair, Reformer sekä Spine Corrector laitteiden käytön sekä mattopilates harjoittelun perusteet. Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua jäsenenä kaikilla BASI Pilates Akatemian viikkotunneilla. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja innostumaan kokonaisvaltaisesta pilatesharjoittelusta!

 Ajankohdat:

8 kertaa alk. ma 15.8.2022. klo 19.15-20.30. Osta tästä! Kurssi täynnä

8 kertaa alk. ma 10.10.2022 klo 19.15-20.30 Osta tästä! Kurssi täynnä

Kurssit ohjaa BASI pilatesohjaaja ja BASI Pilates Faculty Leena Syrjälä.

 

8 kertaa alk. ke 26.10.2022 klo 18.45-20.00 Osta tästä!

Kurssin ohjaa BASI pilatesohjaaja Ira Hansen

 

Paikka: BASI Pilates Academy, Turku

Hinta: 195€

Kaikki kurssit

Hypopressive kurssi (5 krt) alk. 25.9.2022

Hypopressive-tekniikka sisältää sarjan hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka kohdistuvat erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Tekniikalla vähennetään vatsaontelon sisäistä painetta ja harjoitetaan vatsalihaskorsettia. Hypopressive-harjoitukset stimuloivat lantionpohjan sekä ydintuen refleksinomaista aktivoitumista. Muissa tekniikoissa yllämainittuja lihaksia aktivoidaan tahdonalaisesti. Hypopressive-tekniikka voi helpottaa selkävaivoja sekä auttaa palautumaan synnytyksestä.

Aika: Sunnuntaisin 25.9.-23.10.2022 klo 14.00-14.45

Ohjaaja: Jooga-, pilates- ja hypopressive Level 2 -ohjaaja Hanna Manninen

Hinta: 80 €

Paikka: BASI Pilates Academy - Turku

Huom! Myös Online osallistuminen on mahdollista

Osta tästä