Varaa tunti »

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Oasis Pilates & Yoga Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.5.2018. Viimeisin muutos 24.5.2018.

1. Rekisterinpitäjä
Oasis Pilates & Yoga Oy
y-tunnus 2850465-7
Kerttulinkatu 1A, 20500 Turku
p. 040 159 5690, info@oasisturku.fi

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Tietosuojavastaava Julius Manninen
Kerttulinkatu 1A, 20500 Turku
p. 040 159 5690, info@oasisturku.fi

3. Rekisterin nimi
Oasis Pilates & Yoga Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito sekä markkinointi. Henkilötietoja voidaan käsitellä esimerkiksi asiakassuhteen, palvelusuhteen tai jäsenyyden hoitamiseksi.

5. Rekisterin tietosisältö
Oasis Pilates & Yoga Oy:n asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja: asiakkaan nimitiedot, sukupuoli, yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite), tiedot asiakkaan tilaamista palveluista, kuten ostohistoria, laskutustiedot ja muut kirjanpidolliset tiedot, yrityksen ja rekisteröidyn väliseen asiakassuhteeseen liittyvät tiedot, kuten asiakashistoria sekä mahdolliset suoramarkkinointiluvat ja -kiellot.
Oasis Pilates & Yoga Oy säilyttää vain yrityksen toiminnan ja tietojen käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia tietoja, joiden käsittelylle on lailliset edellytykset. Käyttötarkoitukseensa tarpeettomaksi muuttuneet tiedot, vanhentuneet tiedot tai tiedot joiden käsittelylle ei enää muutoin ole perustetta, anonymisoidaan tai hävitetään tietoturvallisesti. Tietojen säilytysaika on 5 vuotta.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta Oasis Pilates & Yoga Oy:n ulkopuolisille toimijoille muuten, kuin sopimuksen tai erillisen suostumuksen mukaan. Asiakkaan henkilötietoja voidaan luovuttaa Oasis Pilates & Yoga Oy:n markkinoinnin toteuttamiseen osallistuville yhteistyökumppaneille markkinointiyhteistyökumppaneiden palveluissa sekä maksutapahtumia ylläpitäville palveluille.
Pääsääntöisesti Oasis Pilates & Yoga Oy ei siirrä tai luovuta asiakkaan henkilötietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja voidaan kuitenkin tarvittaessa siirtää tai luovuttaa Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle henkilötietolain sallimilla tavoilla, mikäli tiedot siirretään maahan, jossa Euroopan komissio on todennut tietosuojan tason olevan riittävä, tai sopimusjärjestelyin voidaan taata tietosuojan riittävä taso, tai mikäli asiakas on antanut siihen suostumuksensa.
Viranomaisille tietoja luovutetaan lain edellyttämissä tapauksissa, kuten esimerkiksi väärinkäytösten selvittämisessä ja ehkäisyssä.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus
Asiakkaalla on oikeus tarkastaa asiakasrekisteriin talletetut tietonsa. Tarkastuspyyntö tehdään toimittamalla kirjallinen ja allekirjoitettu tarkastuspyyntö osoitteella: Oasis Pilates & Yoga Oy, Tietosuojavastaava/henkilötietojen tarkastuspyyntö, Kerttulinkatu 1A, 20500 Turku. Tarkastuspyynnössä tulee mainita nimi, postiosoite ja puhelinnumero. Tarkastuspyynnön vastaus toimitetaan asiakkaan väestötietojärjestelmästä varmennettuun osoitteeseen.

10. Oikeus vaatia tiedon korjaamista
Asiakkaalla on oikeus vaatia asiakasrekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Asiakas voi päivittää ja muuttaa omia tietojaan kirjautuneena Oasis Pilates & Yoga Oy:n verkkopalveluun tai pyynnöstä asiakaspalvelussa.

11. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Asiakkaalla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kaikissa tähän rekisteriselosteeseen liittyvissä kysymyksissä ja rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa yhteyttä tulee ottaa Oasis Pilates & Yoga:n tietosuojavastaavaan (katso kohta 2.)