Varaa tunti »

Hinnasto

Maksutavat

BASI Pilates Akatemiassa voit harjoitella mattotunneilla sekä Spine Corrector -tunneilla kertamaksulla tai sarjakortilla. Laitepilatekseen voit osallistua Kokonaisvaltaisen pilateksen kurssilla, yksityistunnilla tai Premium jäsenenä. Harjoittelun voi maksaa helposti netin kautta lisäämällä omaan asiakasprofiiliin pankki- tai luottokortin tiedot. Tiedot salataan Stripe -maksupalvelussa, eivätkä ne näy edes henkilökunnalle. Paikan päällä voit myös maksaa harjoittelun käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä Virike- ja Tykyseteleillä. Sähköisiä liikuntaetuja voit käyttää niiden omissa palveluissa etsimällä käyttöpaikoista BASI Pilates Academy, Turku. Kun saamme tiedon käyttämästäsi liikuntaedusta, lisäämme palvelut profiiliisi.

Kertamaksu ja sarjakortti

* Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät sarjakortista -5%

10x kortti mattotunneille

Kortilla voit osallistua 10 kertaa BASI Pilates Akatemian mattotunneille (myös Spine Corrector) sekä Online tunneille. Kortti maksetaan ennen harjoittelun aloittamista ja käyntikertasi näkyvät omassa profiilissasi. Kortti on voimassa 4 kk ostopäivästä.

Huom! Tämä kortti käy myös partner studiomme Oasiksen mattotunneille. Emme myy laitepilatestunneille sarjakortteja. Laitepilatekseen voit tutustua osallistumalla Kokonaisvaltaisen pilateksen kurssille.

130 €

Kertamaksu mattotunnille

BASI Pilates Akatemian mattopilatestunneille ja Spine Corrector tunneille voi osallistua kertamaksulla. Kertamaksun voit maksaa tunnin varaamisen yhteydessä lisäämällä maksukortin tiedot profiiliisi. Mikäli sinun täytyy perua tunti ja perut sen ajoissa (4 h ennen tunnin alkua), muuttuu peruttu tunti creditiksi (käyntikerta), jolla voit osallistua tunnille myöhemmin. Jos haluat maksaa paikan päällä esim. työpaikan liikuntaedulla, voit valita tuntia varatessa "Pay later". Laitepilatekseen ei voi osallistua kertamaksulla.

BASI Pilates Akatemian Jäsenyydet

* Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät -5%. Ei koske Online jäsenyyttä.

Premium vuosijäsenyys

Jäsenpaikat täynnä tällä hetkellä. Kysy lisää turku@basipilatesacademy.com. Premium jäsenenä voit osallistua kaikille tunneille BASI Pilates Akatemiassa sekä Partner studiollamme Oasis Pilates & Yoga:ssa. Jäsenyyteen kuuluvat kaikki matolla tehtävät pilates-, venyttely- ja joogatunnit sekä kuukausittain 10 laitepilatesharjoitusta. Jäsenyys alkaa ostopäivästä ja on voimassa yhden (1) vuoden, jonka jälkeen sopimus jatkuu normaalisti, ellei sopimusta irtisanota. Jäsenmaksu veloitetaan Debit/Credit kortilta kuukausittain tai yksi vuosi kerrallaan. Premium kuukausijäsenet saavat extraetuna myös pääsyn videopankkiimme, jossa on jo yli 80 harjoitusvideota. Lue jäsenehdot täältä.*

Online jäsenyys

Online jäsen voi osallistua kaikille BASI Pilates Akatemian ja Oasis Turku Studion Live Online tunneille vuorokauden ajasta riippumatta. Jäsenyys alkaa ostopäivästä ja on voimassa 6kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu normaalisti, ellei sitä irtisanota. Jäsenmaksu veloitetaan Debit/Credit kortilta kuukausittain. Oasiksen kuukausijäsenet saavat extraetuna myös pääsyn videopankkiimme, jossa on jo yli 80 videota. Voit siis tehdä harjoituksia juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Kysy lisää julius@basipilatesacademy.com. Lue jäsenehdot täältä.

OASIS Studiolle on lisäksi mahdollista ostaa Oasis BASIC tai Oasis DAY jäsenyys. Lue lisää näistä pelkästään OASIS Studiota koskevista jäsenyystyypeistä täältä.

39 €/kk

Basic Duo jäsenyys

Basic Duo jäsenyys sisältää kaikki BASI Pilates Akatemian mattosalin tunnit sekä kaikki Oasis joogatudion tunnit. Jäsenyys sisältää myös kaikki Online tunnit sekä videopankin käyttöoikeuden. Jäsenyydessä on kuuden kuukauden sitoutumisaika, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu kunnes katkaiset sen. Jäsenyys veloitetaan kuukausittain profiiliisi liitetyltä maksukortilta. Basic Duo ei sisällä laitepilatesta.

95€/kk

Lahjakortit

Lahjakortti, 10x kortti (4kk)

Lahjakortti ilahduttaa aina! Voit ostaa lahjakortin kirjautumatta järjestelmäämme. Lahjakortti oikeuttaa kymmeneen harjoituskertaan kaikille BASI Pilates Akatemian ja Joogaan keskittyvän Oasis Studion matolla tehtäville viikkotunneille (ei Laitepilatestunnit). Lähetä meille maksun jälkeen tiedot saajasta ja toimitustavasta sähköpostilla tai puhelimitse. Maksun jälkeen avautuu ikkuna, jossa on yhteystietomme.

130 €