Varaa tunti »

Hinnasto

Maksutavat

BASI Pilates Akatemiassa voi harjoitella kertamaksulla, sarjakortilla tai jäsenenä. Harjoittelun voi maksaa helposti netin kautta lisäämällä omaan asiakasprofiiliin pankki- tai luottokortin tiedot. Tiedot salataan Stripe -maksupalvelussa, eivätkä ne näy edes henkilökunnalle. Paikan päällä voit myös maksaa harjoittelun käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä Smartumilla, ePassilla, Edenred Mobiililla, Eazybreakillä tai Virike- ja Tykyseteleillä. Liikuntaetuja voit käyttää myös niiden omissa palveluissa etsimällä nimellä BASI Pilates Academy, Turku.

Kertamaksu ja sarjakortti

* Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät sarjakortista -5%

Kertamaksu mattotunnille

BASI Pilates Akatemian mattopilatestunneille ja venyttelyyn voi osallistua kertamaksulla. Kertamaksun voit maksaa tunnin varaamisen yhteydessä lisäämällä maksukortin tiedot profiiliisi. Mikäli sinun täytyy perua tunti ja perut sen ajoissa (4 h ennen tunnin alkua), muuttuu peruttu tunti creditiksi (käyntikerta), jolla voit osallistua tunnille myöhemmin. Jos haluat maksaa paikan päällä esim. työpaikan liikuntaedulla, voit valita tuntia varatessa "Pay later". Laitepilatekseen ei voi osallistua kertamaksulla.

Tarjous: 10x kortti mattotunneille

Kortilla voit osallistua 10 kertaa BASI Pilates Akatemian mattotunneille eli pilatekseen, venyttelyyn sekä Online tunneille. Kortti maksetaan ennen harjoittelun aloittamista ja käyntikertasi näkyvät omassa profiilissasi. Kortti on voimassa 4 kk ensimmäisestä varauksesta. Huom! Voit osallistua 10x kortilla myös partner studiomme Oasis Pilates & Yoga:n tunneille. Huom! Tarjous on saatavilla myös Partner Studiomme Oasiksen puolella. Ethän tee uutta asiakasprofiilia, mikäli sinulla on jo profiili Oasiksella, vaan osta kortti Oasiksen nettisivuilta. *
Huom! Emme myy laitepilatestunneille sarjakortteja. Laitepilatekseen voit tutustua osallistumalla Reformer Laitepilateksen peruskurssille.

Tarjous: 115 €

BASI Pilates Akatemian Jäsenyydet

* Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät -5%. Ei koske Online jäsenyyttä.

Premium vuosijäsenyys

Premium jäsenenä voit osallistua kaikille tunneille BASI Pilates Akatemiassa sekä Partner studiollamme Oasis Pilates & Yoga:ssa. Jäsenyyteen kuuluvat kaikki matolla tehtävät pilates-, venyttely- ja joogatunnit sekä kuukausittain 10 laitepilatesharjoitusta. Jäsenyys alkaa ostopäivästä ja on voimassa yhden (1) vuoden, jonka jälkeen sopimus jatkuu normaalisti, ellei sopimusta irtisanota. Jäsenmaksu veloitetaan Debit/Credit kortilta kuukausittain tai yksi vuosi kerrallaan. Premium kuukausijäsenet saavat extraetuna myös pääsyn videopankkiimme, jossa on jo yli 60 harjoitusvideota. Kysy lisää julius@basipilatesacademy.com. Jäsenyydet aukeavat ostettaviksi 3.1.2022.*

Premium Plus vuosijäsenyys

Premium jäsen voi osallistua kaikille tunneille sekä BASI Pilates Akatemiassa että Oasis Turku Studiolla. Jäsenyyteen kuuluvat kaikki matolla tehtävät pilates-, venyttely- ja joogatunnit sekä kuukausittain 20 laitepilatesharjoitusta. Jäsenyys alkaa ostopäivästä ja on voimassa yhden (1) vuoden, jonka jälkeen sopimus jatkuu normaalisti, ellei sopimusta irtisanota. Jäsenmaksu veloitetaan Debit/Credit kortilta kuukausittain tai yksi vuosi kerrallaan. Premium kuukausijäsenet saavat extraetuna myös pääsyn videopankkiimme, jossa on jo yli 60 harjoitusvideota. Kysy lisää julius@basipilatesacademy.com. Jäsenyydet aukeavat ostettaviksi 3.1.2022.*

Online jäsenyys

Online jäsen voi osallistua kaikille BASI Pilates Akatemian ja Oasis Turku Studion Live Online tunneille vuorokauden ajasta riippumatta. Jäsenyys alkaa ostopäivästä ja on voimassa 6kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu normaalisti, ellei sitä irtisanota. Jäsenmaksu veloitetaan Debit/Credit kortilta kuukausittain. Oasiksen kuukausijäsenet saavat extraetuna myös pääsyn videopankkiimme, jossa on jo yli 60 videota. Voit siis tehdä harjoituksia juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Kysy lisää julius@basipilatesacademy.com. Jäsenyydet aukeavat ostettaviksi 3.1.2022.

OASIS TURKU Studiolle on lisäksi mahdollista ostaa Oasis BASIC tai Oasis DAY jäsenyys. Lue lisää näistä pelkästään OASIS TURKU Studiota koskevista jäsenyystyypeistä täältä.

Lahjakortit

Lahjakortti, 10x kortti (4kk)

Lahjakortti ilahduttaa aina! Voit ostaa lahjakortin kirjautumatta järjestelmäämme. Lahjakortti oikeuttaa kymmeneen harjoituskertaan kaikille BASI Pilates Akatemian ja Joogaan keskittyvän Oasis Studion matolla tehtäville viikkotunneille (ei Laitepilatestunnit). Lähetä meille maksun jälkeen tiedot saajasta ja toimitustavasta sähköpostilla tai puhelimitse. Maksun jälkeen avautuu ikkuna, jossa on yhteystietomme.

130 €