Varaa tunti »

BASI Pilates ohjaajat ja henkilökunta

Leena Syrjälä

 

Leena on toinen BASI Pilates Akatemian omistaja ja perustaja. Hän ohjaa sekä matto- että laitepilatesta ja toimii myös BASI Pilates Comprehensive Teacher Training -koulutuksissa opettajana. Leena on koulutukseltaan KM ja liikunnan sekä terveystiedon aineenopettaja. Lisäksi hän on valmistunut fysioterapeutiksi Helsingin Metropoliasta. BASI Pilatesta Leena on opiskellut Master 2 -tasolle saakka ja lisäksi hän on tehnyt PilatesHealth opinnot Suomen Terveysliikuntainstituutissa sekä Reformer -ohjaajakoulutuksen Somatic Studiolla. Leenan oma BASI Pilates opettaja on BASI Principal Faculty Natascha Eyber. Pilateksessa Leenaa ihastuttaa erityisesti harjoittelun kokonaisvaltaisuus ja sen hyvää tekevät vaikutukset niin keholle kuin mielelle. Leenan mielestä pilatesharjoittelusta on aina löydettävissä uusia ulottuvuuksia ja sen myötä niin lajista kuin harjoittelustakin voi innostua aina uudelleen ja uudelleen yhä syvemmin.

Hanna Manninen

 

Hanna on BASI Pilates Akatemian toinen omistaja ja perustaja. Hän ohjaa matto- ja laitepilatesta sekä toimii BASI Pilates Comprehensive Teacher Trainingissa opettajana. Hanna on peruskoulutukseltaan FM ja liikunnan aineenopettaja sekä fysioterapeutti. Hanna on opiskellut BASI Pilatesta Master 2 -tasolle saakka ja lisäksi Hannalla on taustalla PilatesHealth opinnot Suomen Terveysliikuntainstituutista ja Reformer ohjaajakoulutus Somatic Studiolta. Hannan oma BASI Pilates opettaja on BASI Principal Faculty Natascha Eyber. Hannalle pilateksessa on tärkeää keskittynyt ja tarkka työskentely. Hän nauttii siitä, että asiakkaat saavat pilatesliikkeitä tekemällä oivalluksia omasta kehostaan. Pilates on Hannalle myös elämäntapa ja hän on iloinen kaikista pitkäaikaisista asiakas- ja ystävyyssuhteista, jotka hän on solminut pilatesuransa aikana.

Julius Manninen

 

Julius on Oasis Pilates & Yoga Oy:n toimitusjohtaja. Hän vastaa BASI Pilates Akatemian sekä joogaan keskittyvän Oasis Studion operatiivisesta johtamisesta. Hänellä on maisterintutkinto biotekniikasta ja hän työskennellyt aikaisemmin mm. VTT:llä, Åbo Akademin teollisuustalouden laitoksella sekä Turku Science Parkissa. Juliuksen mielestä hänen monitahoinen työuransa on antanut hyvän yhdistelmän taitoja, joita hän nyt pääsee hyödyntämään työssään BASI Akatemialla ja Oasis Studiolla. Juliuksella ei itsellään ole pilatesohjaajan pätevyyttä, mutta hän osallistuu itse mielellään tunneille. Hän viihtyy hyvin liikunta-alan tiimissä ja toivoo pystyvänsä auttamaan BASI Akatemian ohjaajia ja vastaanoton henkilökuntaa hoitamaan työnsä miellyttävästi ja hyvin.

Jari Karppinen

 

Jari ohjaa BASI Pilates Akatemialla matto- ja laitepilatestunteja. Hän on peruskoulutukseltaan fysioterapeutti, TtM ja terveystieteiden väitöskirjatutkija. Jari on valmistunut pilatesohjaajaksi Turun ensimmäisestä BASI Pilates Comprehensive Teacher Trainingista, mutta sitä ennen hän on ohjannut kuntosaliympäristössä pilatesta jo yli 10 vuotta. Jarin mielestä BASI Pilates on mielekästä taitoharjoittelua, joka monipuolistaa muuta liikkumista. Jarin fokus ohjaamisessa onkin nimenomaan pilatestaitojen opettamisessa ja asiakkaiden haastamisessa rennolla otteella. Jari ohjaa BASI Pilatesta, sillä hän pitää erityisesti sen sporttisuudesta.

Hanna Heinonen

 

Hanna ohjaa BASI Pilates Akatemialla matto- ja laitepilatestunteja. Hän on peruskoulutukseltaan toimintaterapeutti (AMK), koulutettu hieroja ja personal trainer (TYA). Hanna on ohjannut Turussa myös erilaisia tanssi- ja ryhmäliikuntatunteja. Hanna on valmistunut pilatesohjaajaksi Turun ensimmäisestä BASI Pilates Comprehensive Teacher Trainingista. Hänen mielestään BASI Pilates toimii hyvänä koko kehoa vahvistavana harjoitteluna, ja sen kautta ihminen kykenee saavuttamaan myös liikkuvuutta ja hallintaa. BASI Pilates toimii hyvin myös oheisharjoitteluna oman lajin tukena. Hanna kokee saaneensa BASI pilateksesta tukea omiin tanssitreeneihinsä.

Minna Karesluoto

 

Minna ohjaa Basi Pilates akatemialla matto- ja laitepilatesta. Peruskoulutukseltaan hän on tanssitaiteen maisteri ja tanssipedagogi. Pilatesta Minna on opiskellut tanssiopintojen yhteydessä useilla työpajoilla ja tiiviskursseilla. Minna on PilatesHealth-ohjaaja ja BASI Pilates Comprehensive Teacher. Minna opettaa myös tanssitekniikoita (baletti, steppi, nykytanssi, liikeimrovisaatio) ja taidekasvatusta. Pilates on Minnalle kokonaisvaltainen kehonhuollon ja -hallinnan menetelmä, joka toimii hänelle yhtenä oman liikekyvyn ylläpitäjänä, liikeilmaisun tutkimiskanavana sekä kehon tuen ja liikkuvuuden kehittäjänä. Jokaisen ihmisen kehon rakenne ja toimintamahdollisuudet ovat uniikit ja Pilates tarjoaa mahtavat mahdollisuudet löytää jokaisen oma toimiva potentiaali ja optimaalinen linjaus. Pilates-ohjaajana parasta on saada oppija näkemään ja uskomaan omaan kehoonsa. Pilatesliike on lääkettä kun siihen uskaltaa sitoutua pitkäjänteisesti.

 

Ira Hansen

 

Ira on valmistunut BASI Pilates Comprehensive Teacher Trainingista ja ohjaa BASI Pilates Akatemialla matto- ja laitepilatestunteja. Iralle pilates on kehonhallintaa ja -tuntemusta parantava toiminnallinen harjoitus. Hän nauttii yksityiskohtien hiomisesta ja keskittyneestä tekemisestä huumorilla höystettynä. Hienointa on kuulla, miten asiakkaat ovat pilateksen kautta löytäneet liikunnan ilon sekä pystyneet hyödyntämään tunnilla harjoiteltuja lihasaktivaatioita ja kehon linjauksia myös arkielämässä. Peruskoulutukseltaan Ira on englannin kielen FM ja tekee parhaillaan kirjallisuudentutkimuksen väitöskirjaa Turun yliopistossa.

Harri Niemi

 

Harri ohjaa BASI Pilates akatemialla mattopilatesta. Hän toimii myös Oasis studiolla hierojana ja personal trainerina. Harrilla on mittava repertuaari erilaisia liikunta- ja kehonhuoltoalan koulutuksia. Hänellä on Peak-, Somatic- ja BASI Pilateksen mattopilateskoulutukset, Hierojan Erikoisammattitutkinto sekä mm. urheiluhierojan, Kajavaterapian, Logopedian ja NLP:N opintoja. Harrin ohjaus on mutkatonta, ja liikkeet pyritään tekemään huolellisesti ja kiirehtimättä. Harrille on tärkeää auttaa asiakkaitaan löytämään heille sopiva tapa harjoitella. Jokaisessa kehossa on erilainen historia liikettä, johon on mielenkiintoista löytää sopiva yhdistelmä liikettä ja lepoa. Pilateksessa Harria kiehtoo liikkeen puhtaus ja rauhallisesta tekemisestä syntyvä vastus ja polte. Harrin ohjauksessa ei hosuta, vaan nautiskellaan sopivasti raskaistakin liikkeen vaiheista.

Marjut Nyholm

 

Marjut ohjaa BASI Pilates Akatemialla matto- ja laitepilatestunteja. Hän on valmistunut mattopilatesohjaajaksi Turun ensimmäisestä BASI Pilates Mat Teacher Training ohjelmasta ja sen jälkeen jatkokouluttautunut  BASI Pilates Comprehensive Teacher Training ohjelmassa myös laitepilatesohjaajaksi. Marjutilla on lisäksi pitkä kokemus joogan ja kuntosalipilateksen ohjaamisesta. Pilateksesta Marjut kiinnostui 2006 esikoisensa syntymän jälkeen huomattuaan, ettei häneltä löytynyt tarpeellisia työkaluja kehonsa kuntouttamiseen. Kolme vuotinen Vijnana-jooga koulutus ja pilates ovatkin muokanneet kehosta vahvemman kuin se oli nuorempana! Marjutista on upeaa huomata, kuinka omasta kehosta voi jatkuvasti oppia lisää ja kuinka tietoisuus ja läsnäolo vahvistavat kokemusta olla omassa kehossa läsnä. Kaikki tämä lisää hyvinvointia omaan arkeen. Vapaa-ajalla Marjut nauttii ulkoilusta, luonnosta ja koti-illoista perheen parissa – perheessä on kolme lasta.

Kaisa Tanskanen

 

Kaisa on valmistunut BASI Pilates Comprehensive kurssilta matto- ja laitepilatesohjaajaksi. Peruskoulutukseltaan hän on hammaslääkäri ja vapaa-ajalla aktiivinen kestävyysurheilija. Kaisa on huomannut yli kymmenen vuotta kestäneen pilatesharjoittelunsa aikana, miten hyvin pilates tukee kestävyysurheilua sekä edistää työhyvinvointia.

Kristiina Lindroth

 

Kristiina ohjaa BASI Pilates Akatemialla laitepilatesta. Kristiina on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti ja pilateskoulutuksen hän on suorittanut Somatic Studiolla. Kristiina on työskennellyt pitkään tanssijana ja hän toimii tällä hetkellä päätyökseen tanssinopettajana. Kristiinan oma pilatestekniikka hipoo täydellisyyttä, mutta hän ymmärtää hyvin myös aloittelevaa harrastajaa ja osaa fysioterapeutin koulutuksensa takia antaa vaihtoehtoja myös asiakkaille, joilla on liikerajoituksia. Kristiinan tunneilla tehdään liikkeet rauhallisesti ja tarkasti.