Varaa tunti »

Tunnit matolla

Mattopilateksen voi aloittaa avoimilla viikkotunneilla tai Mattopilateksen peruskurssilta. Mikäli tulet suoraan mukaan mattopilateksen viikkotunneille, aloita harjoittelu perustason pilatestunneilta. Näin opit ensin Pilateksen perusteet kunnolla. Pilatestunneillemme voi varata paikan varausjärjestelmämme kautta joko nettisivuillamme tai mobiiliapissa. Mattopilatekseen voi osallistua 15 € kertamaksulla, sarjakortilla tai Premium jäsenenä.

10x kortilla ja BASIC DUO jäsenyydellä voit osallistua:

KEVÄT 2024:

Maanantai klo 19.00-20.00 MattoPilates Perustaso
Tiistai klo 17.30-18.30 MattoPilates Keskitaso
Keskiviikko klo 17.30 MattoPilates Perustaso
Torstai klo 17.30-18.30 MattoPilates Keski- / Jatkotaso
Perjantai klo 9.00-10.00 MattoPilates Perustaso

Sunnuntai klo 17.30-18.30 MattoPilates Perustaso

Huom! BASI Akatemian 10x kortilla sekä Basic Duo jäsenyydellä voit osallistua myös Oasis Studion mattotunneille!

MattoPilates

Mattopilatestunneilla harjoitellaan Body Arts and Science International pilatesmetodin mukaisesti. Pilateksella kehität keskivartalon hallintaa, lapatukea, rangan ja lonkkien notkeutta ja lihasvoimaa. Pilates tunnilla opit tunnistamaan eri pilatesliikkeet ja opit suorittamaan liikkeet puhtaasti. Voit huomata kehittymisen jo muutamassa kuukaudessa. BASI Pilates on reipas ja urheilullinen pilateksen tyylisuunta, joka kehittää erittäin tehokkaasti selän ja vatsan alueen lihaskestävyyttä.

Mattopilatestunnit on jaettu selkeästi perus-, keski- ja jatkotason tunteihin. Perustason tunti sopii kaikille, myös vasta-alkajille. Keskitason tunnilla harjoitellaan rauhallisessa tahdissa myös jatkotason liikkeitä, unohtamatta kuitenkaan kevennettyjä vaihtoehtoja. Jatkotason tunnilla oletamme, että pilatesliikkeet ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja osaat peruskäsitteet kuten lateraalihengitys, powerhouse-aktivaatio ja lapatuki. MattoPilates tunneilla voidaan myös hyödyntää pilateksen pienvälineitä kuten pilatesrullaa, pilatespalloa, kuminauhaa, pilatesrengasta sekä nilkkapainoja.