Varaa tunti »

Tunnit matolla

Mattopilateksen voi aloittaa avoimilla viikkotunneilla. Mikäli tulet suoraan mukaan mattopilateksen viikkotunneille, aloita harjoittelu 1 tason pilatestunneilta. Näin opit ensin Pilateksen perusteet kunnolla. Pilatestunneillemme voi varata paikan varausjärjestelmämme kautta joko nettisivuillamme tai mobiiliapissa. Mattopilatekseen voi osallistua 15 € kertamaksulla, sarjakortilla tai Premium jäsenenä.

10x kortilla ja kertamaksulla voit osallistua:

Maanantai klo 18.00 Pilates Flow 1-2
Tiistai klo 16.30 Pilates 1-2 (pienväline)
Keskiviikko klo 17.30 Pilates Flow 1
Torstai klo 17.30 Pilates Flow 2
Perjantai klo 9.00 Pilates 1 (pienväline)
Perjantai klo 18.00 Stretch & Relax
Lauantai klo 10.00 Pilates 1-2 (pienväline)
Sunnuntai klo 15.45 Pilates 1 (pienväline)
Sunnuntai klo 17.45 Stretch & Relax

Pilates Flow

Tällä mattopilatestunnilla harjoitellaan Body Arts and Science International pilatesmetodin mukaisesti. Pilateksella kehität keskivartalon hallintaa, lapatukea, rangan ja lonkkien notkeutta ja lihasvoimaa. Pilates tunnilla opit tunnistamaan eri pilatesliikkeet ja opit suorittamaan liikkeet puhtaasti. Voit huomata kehittymisen jo muutamassa kuukaudessa. BASI Pilates on reipas ja urheilullinen pilateksen tyylisuunta, joka kehittää erittäin tehokkaasti selän ja vatsan alueen lihaskestävyyttä. Taso 1 -tunti sopii kaikille, myös vasta-alkajille. Taso 2 -tunnilla oletamme, että pilatesliikkeet ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja ja osaat peruskäsitteet kuten lateraalihengitys, powerhouse-aktivaatio ja lapatuki. Taso 1-2 -tunnilla harjoitellaan rauhallisessa tahdissa myös jatkotason liikkeitä, unohtamatta kuitenkaan kevennettyjä vaihtoehtoja.

Pilates (pienväline)

Tällä mattopilatestunnilla harjoitellaan Body Arts and Science International pilatesmetodin mukaisesti hyödyntäen pienvälineitä kuten pilatesrullaa, pilatespalloa, kuminauhaa, pilatesrengasta sekä nilkkapainoja. Pienväline on merkittyä tuntivarausjärjestelmään sulkuihin esim. Pilates 1 (pilatesrulla). Pilateksella kehität keskivartalon hallintaa, lapatukea, rangan ja lonkkien notkeutta ja lihasvoimaa. Pilatestunnilla opit tunnistamaan eri pilatesliikkeet ja opit suorittamaan liikkeet puhtaasti. Voit huomata kehittymisen jo muutamassa kuukaudessa. Taso 1 -tunti sopii kaikille, myös vasta-alkajille. Taso 2 -tunnilla oletamme, että pilatesliikkeet ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja ja osaat peruskäsitteet kuten lateraalihengitys, powerhouse-aktivaatio ja lapatuki. Taso 1-2 -tunnilla harjoitellaan rauhallisessa tahdissa myös jatkotason liikkeitä, unohtamatta kuitenkaan kevennettyjä vaihtoehtoja. Saat studiolta sekä maton että pienvälineet lainaksi tunnin ajaksi.

Stretch & Relax

Pitäisikö minun tehdä dynaamista vai passiviista venyttelyä, pitkät pidot vai lyhyet pumppaavat venytykset? Fakta on, että ei sillä ole väliä. Kaikki venyttely parantaa liikkuvuuttasi, kunhan vain teet venyttelyt säännöllisesti. Stretch & Relax on perinteinen venyttelytunti pilatesmaustein. Tämä tunti sopii hyvin sinulle, jonka suurin harmituksen aihe pilatestunneilla on tiukat lonkat tai jäykkä selkä. Tunnilla ei tehdä spagaatteja, siltoja tai muitakaan jatkotason liikkeitä. Stretch & Relax päättyy ihanaan pitkään loppurentoutukseen. Saat studiolta sekä maton että mahdolliset pienvälineet lainaksi tunnin ajaksi. Tunti sopii kaikille.