Varaa tunti »

Tunnit matolla

Mattopilateksen voi aloittaa avoimilla viikkotunneilla. Mikäli tulet suoraan mukaan mattopilateksen viikkotunneille, aloita harjoittelu 1 tason pilatestunneilta. Näin opit ensin Pilateksen perusteet kunnolla. Pilatestunneillemme voi varata paikan varausjärjestelmämme kautta joko nettisivuillamme tai mobiiliapissa. Mattopilatekseen voi osallistua 15 € kertamaksulla, sarjakortilla tai Premium jäsenenä.

10x kortilla ja kertamaksulla voit osallistua:

Maanantai klo 18.00 Pilates Flow 1-2

Maanantai klo 19.15 Spine Corrector

Tiistai klo 10.00 Pilates & Stretching

Tiistai klo 16.30 Pilates Flow 1-2

Keskiviikko klo 17.30 Pilates 1 (pienväline)

Torstai klo 17.30 Pilates Flow 2

Perjantai klo 9.00 Pilates Flow 1

Perjantai klo 17.30 Spine Corrector

Lauantai klo 10.00 Pilates 1-2 (pienväline)

Sunnuntai klo 15.45 Pilates 1 (pienväline)

Sunnuntai klo 17.45 Spine Corrector

Pilates Flow

Tällä mattopilatestunnilla harjoitellaan Body Arts and Science International pilatesmetodin mukaisesti. Pilateksella kehität keskivartalon hallintaa, lapatukea, rangan ja lonkkien notkeutta ja lihasvoimaa. Pilates tunnilla opit tunnistamaan eri pilatesliikkeet ja opit suorittamaan liikkeet puhtaasti. Voit huomata kehittymisen jo muutamassa kuukaudessa. BASI Pilates on reipas ja urheilullinen pilateksen tyylisuunta, joka kehittää erittäin tehokkaasti selän ja vatsan alueen lihaskestävyyttä. Taso 1 -tunti sopii kaikille, myös vasta-alkajille. Taso 2 -tunnilla oletamme, että pilatesliikkeet ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja ja osaat peruskäsitteet kuten lateraalihengitys, powerhouse-aktivaatio ja lapatuki. Taso 1-2 -tunnilla harjoitellaan rauhallisessa tahdissa myös jatkotason liikkeitä, unohtamatta kuitenkaan kevennettyjä vaihtoehtoja.

Pilates (pienväline)

Tällä mattopilatestunnilla harjoitellaan Body Arts and Science International pilatesmetodin mukaisesti hyödyntäen pienvälineitä kuten pilatesrullaa, pilatespalloa, kuminauhaa, pilatesrengasta sekä nilkkapainoja. Pienväline on merkittyä tuntivarausjärjestelmään sulkuihin esim. Pilates 1 (pilatesrulla). Pilateksella kehität keskivartalon hallintaa, lapatukea, rangan ja lonkkien notkeutta ja lihasvoimaa. Pilatestunnilla opit tunnistamaan eri pilatesliikkeet ja opit suorittamaan liikkeet puhtaasti. Voit huomata kehittymisen jo muutamassa kuukaudessa. Taso 1 -tunti sopii kaikille, myös vasta-alkajille. Taso 2 -tunnilla oletamme, että pilatesliikkeet ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja ja osaat peruskäsitteet kuten lateraalihengitys, powerhouse-aktivaatio ja lapatuki. Taso 1-2 -tunnilla harjoitellaan rauhallisessa tahdissa myös jatkotason liikkeitä, unohtamatta kuitenkaan kevennettyjä vaihtoehtoja. Saat studiolta sekä maton että pienvälineet lainaksi tunnin ajaksi.

Spine Corrector (laite+matto)

Tällä tunnilla harjoitellaan monipuolisesti sekä omaa kehonpainoa matolla hyödyntäen että Spine Corrector -pilateslaitteen avulla. Spine Corrector -tunneilla vahvistetaan mm. keskivartaloa, kehitetään selkärangan liikkuvuutta, parannetaan kehonhallintaa ja myös huolletaan kehoa avaavien ja yleisesti liikkuvuutta lisäävien harjoitteiden kautta. Harjoittelu tapahtuu aina maksimissaan 8 henkilön pienryhmässä.

Spine Corrector -tunneille voi osallistua kertamaksulla, sarjakortilla tai Akatemian jäsenenä.