Varaa tunti »

Tunnit matolla

Mattopilateksen voi aloittaa avoimilla viikkotunneilla tai Mattopilateksen peruskurssilta. Mikäli tulet suoraan mukaan mattopilateksen viikkotunneille, aloita harjoittelu perustason pilatestunneilta. Näin opit ensin Pilateksen perusteet kunnolla. Pilatestunneillemme voi varata paikan varausjärjestelmämme kautta joko nettisivuillamme tai mobiiliapissa. Mattopilatekseen voi osallistua 15 € kertamaksulla, sarjakortilla tai Premium jäsenenä.

10x kortilla ja BASIC DUO jäsenyydellä voit osallistua:

SYKSY 2023:

Maanantai klo 18.00 MattoPilates Perustaso

Maanantai klo 19.15 Spine Corrector

Tiistai klo 17.30 MattoPilates Keskitaso

Keskiviikko klo 17.30 MattoPilates Perustaso

Torstai klo 17.30 MattoPilates Keski/Jatkotaso

Perjantai klo 9.00 MattoPilates Perustaso

Lauantai klo 10.30 Spine Corrector 

Sunnuntai klo 16.30 MattoPilates Perustaso

Sunnuntai klo 17.45 Spine Corrector

MattoPilates

Mattopilatestunneilla harjoitellaan Body Arts and Science International pilatesmetodin mukaisesti. Pilateksella kehität keskivartalon hallintaa, lapatukea, rangan ja lonkkien notkeutta ja lihasvoimaa. Pilates tunnilla opit tunnistamaan eri pilatesliikkeet ja opit suorittamaan liikkeet puhtaasti. Voit huomata kehittymisen jo muutamassa kuukaudessa. BASI Pilates on reipas ja urheilullinen pilateksen tyylisuunta, joka kehittää erittäin tehokkaasti selän ja vatsan alueen lihaskestävyyttä.

Mattopilatestunnit on jaettu selkeästi perus-, keski- ja jatkotason tunteihin. Perustason tunti sopii kaikille, myös vasta-alkajille. Keskitason tunnilla harjoitellaan rauhallisessa tahdissa myös jatkotason liikkeitä, unohtamatta kuitenkaan kevennettyjä vaihtoehtoja. Jatkotason tunnilla oletamme, että pilatesliikkeet ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja osaat peruskäsitteet kuten lateraalihengitys, powerhouse-aktivaatio ja lapatuki. MattoPilates tunneilla voidaan myös hyödyntää pilateksen pienvälineitä kuten pilatesrullaa, pilatespalloa, kuminauhaa, pilatesrengasta sekä nilkkapainoja.

 

Spine Corrector (Mattopilates)

Tällä tunnilla harjoitellaan monipuolisesti sekä omaa kehonpainoa matolla hyödyntäen että Spine Corrector -pilateslaitteen avulla. Spine Corrector -tunneilla vahvistetaan mm. keskivartaloa, kehitetään selkärangan liikkuvuutta, parannetaan kehonhallintaa ja myös huolletaan kehoa avaavien ja yleisesti liikkuvuutta lisäävien harjoitteiden kautta. Harjoittelu tapahtuu aina maksimissaan 10 henkilön pienryhmässä. Spine Corrector -tunti on merkitty keskitason tunniksi, mikä tarkoittaa sitä, että on hyvä olla käynyt jonkun aikaa mattopilatestunneilla ennen Spine Corrector - tunneilla harjoittelua.

Spine Corrector -tunneille voi osallistua kertamaksulla, sarjakortilla tai Akatemian jäsenenä.