Varaa tunti »

Tunnit matolla

Mattopilateksen voi aloittaa avoimilla viikkotunneilla tai Mattopilateksen peruskurssilla. Mikäli tulet suoraan mukaan mattopilateksen viikkotunneille, aloita harjoittelu BASI Flow Level 1 -tunneilta. Näin opit ensin BASI Pilateksen perusteet kunnolla. Pilatestunneillemme voi varata paikan varausjärjestelmämme kautta joko nettisivuillamme tai mobiiliapissa. Mattopilatekseen voi osallistua kertamaksulla, sarjakortilla tai Premium jäsenenä.

BASI Flow (matto/pienvälineet)

Tällä mattopilatestunnilla harjoitellaan Body Arts and Science International pilatesmetodin mukaisesti. Pilateksella kehität keskivartalon hallintaa, lapatukea, rangan ja lonkkien notkeutta ja lihasvoimaa. BASI Pilates tunnilla opit tunnistamaan eri pilatesliikkeet ja opit suorittamaan liikkeet puhtaasti. Voit huomata kehittymisen jo muutamassa kuukaudessa. BASI Pilates on reipas ja urheilullinen pilateksen tyylisuunta, joka kehittää erittäin tehokkaasti selän ja vatsan alueen lihaskestävyyttä.

Taso 1 -tunti sopii kaikille, myös vasta-alkajille. Taso 2 -tunnilla oletamme, että pilatesliikkeet ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja ja osaat peruskäsitteet kuten lateraalihengitys, powerhouse-aktivaatio ja lapatuki. Taso 1-2 -tunnilla harjoitellaan rauhallisessa tahdissa myös jatkotason liikkeitä, unohtamatta kuitenkaan kevennettyjä vaihtoehtoja. Jos tunnin perässä on suluissa mainittuna väline esim. (pehmeä pallo), käytetään harjoituksessa tätä pienvälinettä. Saat studiolta sekä maton että mahdolliset pienvälineet lainaksi tunnin ajaksi.

BASI Stretch

Pitäisikö minun tehdä dynaamista vai passiviista venyttelyä, pitkät pidot vai lyhyet pumppaavat venytykset? Fakta on, että ei sillä ole väliä. Kaikki venyttely parantaa liikkuvuuttasi, kunhan vain teet venyttelyt säännöllisesti. BASI Stretch on perinteinen venyttelytunti pilatesmaustein. Tämä tunti sopii hyvin sinulle, jonka suurin harmituksen aihe pilatestunneilla on tiukat lonkat tai jäykkä selkä. Tunnilla ei tehdä spagaatteja, siltoja tai muitakaan jatkotason liikkeitä. BASI Stretch & Relax on puolestaan venyttelytunti, joka päättyy ihanaan pitkään loppurentoutukseen. Saat studiolta sekä maton että mahdolliset pienvälineet lainaksi tunnin ajaksi. Tunti sopii kaikille.

Faskia

Faskiatunnilla huollat lihaskalvolinjat kuntoon! Faskia on lihaskalvolinjoihin keskittyvä liikkuvuusharjoitus, jossa hyödynnetään myös pienvälineitä kuten foam rollereita ja piikkipalloja. Tunnilla pyritään parantamaan kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia kehittämällä lihaskalvojen liukuvuutta monipuolisin ja dynaamisin liikesarjoin. Saat studiolta sekä maton että mahdolliset pienvälineet lainaksi tunnin ajaksi. Tunti sopii kaikille.