Varaa tunti »

Tunnit laitteilla

Premium jäsenten laitetunnit

BASI Akatemialla harjoitellaan pääasiassa Premium jäsenenä. Kaikki viikkoaikataulumme Reformer ja Apparatus -laitepilatestunnit ovat Premium jäsenien omia jäsentunteja. Huom! Uusi asiakas aloittaa laitepilatesharjoittelun aina joko Kokonaisvaltaisen Pilateksen -kurssilla tai yksityistunneilla. Siirry kursseihin tästä.

Reformer (laite)

Reformer on laitepilatestunti, jossa kaikki harjoitukset tehdään Reformer-laitteella. Laitteen jousivastus antaa harjoituksiin toisaalta tukea ja toisaalta lisävastusta. Reformer -tunnit noudattavat BASI Pilateksen tyylisuuntaa. Tunneilla on Block Systeemin määrittelemä selkeä rakenne, ja joka tunnilla harjoitetaan aina koko kehoa. Reformer-laitepilates kehittää mm. kehonhallintaa, liikkuvuutta ja lihaskestävyyttä. Reformer-tunneille voi osallistua, kun on käynyt Reformer laitepilateskurssin tai käynyt laiteyksityistunneilla.

Level 1 sekä 1-2 -tunnit sopivat kaikille rauhallisesta ja keskittyneestä harjoituksesta pitäville. Level 2 -tunneille osallistuminen edellyttää aikaisempaa kokemusta BASI Pilates laitetunneista sekä valmiutta ja halua tehdä jatkotason pilatesliikkeitä.

Apparatus (laite)

Apparatus -tunnilla tehdään laitepilatesharjoitus hyödyntäen monipuolisesti eri pilateslaitteita kuten Reformeria, Wunda Chairia, Spine Correctoria ja Reformer Tower -päätyjä. Apparatus harjoitukset noudattavat BASI Pilateksen tyylisuuntaa. Tunneilla on Block Systeemin määrittelemä selkeä rakenne ja joka tunnilla harjoitetaan aina koko kehoa. Eri laitteet antavat keholle monipuolista ärsykettä, ja harjoituksen vaikutukset voi huomata omassa kehossaan jo muutamassa kuukaudessa. Apparatus -tunneille voi osallistua, kun on osallistunut BASI Apparatus Alkeet -tunnille tai muuten opiskellut kaikkien laitteiden säädöt.

Syyskauden 2022 lukkarissa Apparatus -tunnit on jaettu kahteen tasoon:

Level 1 tunnit sopivat kaikille rauhallisesta ja keskittyneestä harjoittelusta pitäville. Tunneilla edetään maltilliseen tahtiin, jolloin laitteen käyttöön ja säätöjen tekemiseen jää hyvin aikaa. Level 2 tunneille osallistuminen edellyttää aikaisempaa kokemusta Apparatus -harjoittelusta sekä laitteiden käytön ja säätöjen sujuvaa osaamista.

 

Circuit (laite)

Tunti alkaa syyskauden 2022 lukkarissa (15.8.-)

Circuit -harjoitus toimii kiertoharjoittelun tavoin ja siinä hyödynnetään kaikkia studion pilateslaitteita. Mukana ovat Apparatus -tunneiltamme tutut Wunda Chair, Reformer ja Reformer Tower -päädyt. Lisäksi harjoitellaan Ladder Barrel/Arm Chair -yhdistelmä laitteella ja Spine Correctorilla, joissa myös BASIn oma innovaatio F2 System eli jousivastukset ovat mukana. Circuit -harjoitukset noudattavat BASI Pilateksen tyylisuuntaa ja tunneilla on selkeä Block Systeemin mukainen rakenne. Tunnilla harjoitetaan erittäin monipuolisesti koko kehoa. Circuit -tunneille osallistuminen edellyttää aikaisempaa kokemusta BASI Pilates laitetunneista sekä vähintään Wunda Chairin, Reformerin sekä Reformer Tower -päätyjen käytön ja säätöjen osaamista.

 

Spine Corrector (laite+matto)

Tällä tunnilla harjoitellaan monipuolisesti sekä omaa kehonpainoa matolla hyödyntäen että Spine Corrector -pilateslaitteen avulla. Spine Corrector -tunneilla vahvistetaan mm. keskivartaloa, kehitetään selkärangan liikkuvuutta, parannetaan kehonhallintaa ja myös huolletaan kehoa avaavien ja yleisesti liikkuvuutta lisäävien harjoitteiden kautta. Harjoittelu tapahtuu aina maksimissaan 8 henkilön pienryhmässä.

Spine Corrector -tunneille voi osallistua kertamaksulla, sarjakortilla tai Akatemian jäsenenä.