Varaa tunti »

Tunnit laitteilla

Premium jäsenten laitetunnit

Kaikki viikkoaikataulumme laitepilatestunnit ovat Premium jäsenien omia jäsentunteja. Huom! Uusi asiakas aloittaa laitepilatesharjoittelun aina joko Reformer Laitepilateksen peruskurssilla tai yksityistunneilla. Siirry kursseihin tästä.

BASI Reformer tasot 1-2 (laite)

BASI Reformer on laitepilatestunti, jossa kaikki harjoitukset tehdään Reformer-laitteella. Laitteen jousivastus antaa harjoituksiin toisaalta tukea ja toisaalta lisävastusta. BASI Reformer -tunnit noudattavat BASI Pilateksen tyylisuuntaa. Tunneilla on BASI Block Systeemin määrittelemä selkeä rakenne, ja joka tunnilla harjoitetaan aina koko kehoa. Reformer-laitepilates kehittää mm. kehonhallintaa, liikkuvuutta ja lihaskestävyyttä. Reformer-tunneille voi osallistua, kun on käynyt Reformer laitepilateskurssin tai käynyt laiteyksityistunneilla.

Level 1 -tunnit sopivat kaikille rauhallisesta ja keskittyneestä harjoituksesta pitäville. Level 2 -tunneille osallistuminen edellyttää aikaisempaa kokemusta BASI Pilates laitetunneista sekä valmiutta ja halua tehdä jatkotason pilatesliikkeitä.

BASI Apparatus

BASI Apparatus -tunnilla tehdään laitepilatesharjoitus hyödyntäen monipuolisesti eri pilateslaitteita kuten Reformeria, Wunda Chairia, Spine Correctoria ja Reformer Tower -päätyjä. BASI Apparatus harjoitukset noudattavat BASI Pilateksen tyylisuuntaa. Tunneilla on BASI Block Systeemin määrittelemä selkeä rakenne ja joka tunnilla harjoitetaan aina koko kehoa. Eri laitteet antavat keholle monipuolista ärsykettä, ja harjoituksen vaikutukset voi huomata omassa kehossaan jo muutamassa kuukaudessa. BASI Apparatus -tunneille voi osallistua, kun on osallistunut BASI Reformer ja BASI Apparatus -peruskursseille ja/tai ottanut yksityistunteja laitteilla.

BASI Circuit

BASI Circuit -tunnilla tehdään laitepilatesharjoitus omassa tahdissa hyödyntäen monipuolisesti Reformer, Wunda Chair, Spine Corrector, Cadillac sekä Ladder Barrel -laitteita. Tunti on tarkoitettu edistyneille pilatesharrastajille, joilla on valmius itsenäiseen harjoitteluun. Osallistujilla pitää olla turvallisuussyistä kaikki laitteiden säätöön liittyvät seikat hyvin hallussa. BASI Circuit -tunneille voi siis käytännössä osallistua vasta, kun on käynyt laitepilatesyksityistunneilla ja saanut ohjaajaltaan oman ohjelman. Circuitissa on paikalla ohjaaja, jolta voi tarvittaessa tarkistaa liikkeiden tekniikkaan liittyviä asioita, tai pyytää avustusta vaikeaan liikkeeseen. Ohjaaja ei rakenna tunnilla osallistujille koreografioita, vaan se tehdään yksityistunneilla etukäteen.