Varaa tunti »

Tunnit laitteilla

Premium jäsenten laitetunnit

BASI Akatemialla harjoitellaan pääasiassa Premium jäsenenä. Kaikki viikkoaikataulumme Reformer ja Apparatus -laitepilatestunnit ovat Premium jäsenien omia jäsentunteja. Huom! Uusi asiakas aloittaa laitepilatesharjoittelun aina joko Kokonaisvaltaisen Pilateksen -kurssilla tai yksityistunneilla. Siirry kursseihin tästä.

Reformer tasot 1-2 (laite)

Reformer on laitepilatestunti, jossa kaikki harjoitukset tehdään Reformer-laitteella. Laitteen jousivastus antaa harjoituksiin toisaalta tukea ja toisaalta lisävastusta. Reformer -tunnit noudattavat BASI Pilateksen tyylisuuntaa. Tunneilla on Block Systeemin määrittelemä selkeä rakenne, ja joka tunnilla harjoitetaan aina koko kehoa. Reformer-laitepilates kehittää mm. kehonhallintaa, liikkuvuutta ja lihaskestävyyttä. Reformer-tunneille voi osallistua, kun on käynyt Reformer laitepilateskurssin tai käynyt laiteyksityistunneilla.

Level 1 sekä 1-2 -tunnit sopivat kaikille rauhallisesta ja keskittyneestä harjoituksesta pitäville. Level 2 -tunneille osallistuminen edellyttää aikaisempaa kokemusta BASI Pilates laitetunneista sekä valmiutta ja halua tehdä jatkotason pilatesliikkeitä.

Apparatus (laite)

Apparatus -tunnilla tehdään laitepilatesharjoitus hyödyntäen monipuolisesti eri pilateslaitteita kuten Reformeria, Wunda Chairia, Spine Correctoria ja Reformer Tower -päätyjä. Apparatus harjoitukset noudattavat BASI Pilateksen tyylisuuntaa. Tunneilla on Block Systeemin määrittelemä selkeä rakenne ja joka tunnilla harjoitetaan aina koko kehoa. Eri laitteet antavat keholle monipuolista ärsykettä, ja harjoituksen vaikutukset voi huomata omassa kehossaan jo muutamassa kuukaudessa. Apparatus -tunneille voi osallistua, kun on osallistunut BASI Apparatus Alkeet -tunnille tai muuten opiskellut kaikkien laitteiden säädöt.