Varaa tunti »

Tunnit laitteilla

Laitepilates BASI Akatemialla

BASI Akatemialla voi harjoitella laitteilla Premium jäsenenä tai ostaa 5x laitepilateskortin. Kaikki viikkoaikataulumme Premium -etuliitteellä merkityt tunnit ovat Premium jäsenien omia jäsentunteja. 5x kortilla voi osallistua Avoimille Perustason Reformer-tunneilla sekä Wunda Chair & Spine Corrector -tunneille. Huom! Uusi asiakas aloittaa laitepilatesharjoittelun aina joko Kokonaisvaltaisen Pilateksen -kurssilla tai yksityistunneilla (3 kpl). Siirry kursseihin tästä.

AVOIMET LAITETUNNIT:

Maanantai klo 17.45-18.45 Avoin Reformer 
Tiistai klo 18.45-19.45 Avoin Wunda Chair & Spine Corrector
Torstai klo 18.45-19.45 Avoin Reformer
Lauantai klo 10.15-11.15 Avoin Reformer
Sunnuntai klo 16.15-17.15 Avoin Wunda Chair & Spine Corrector

Reformer (laite)

Reformer on laitepilatestunti, jossa kaikki harjoitukset tehdään Reformer-laitteella. Laitteen jousivastus antaa harjoituksiin toisaalta tukea ja toisaalta lisävastusta. Reformer -tunnit noudattavat BASI Pilateksen tyylisuuntaa. Tunneilla on Block Systeemin määrittelemä selkeä rakenne, ja joka tunnilla harjoitetaan aina koko kehoa. Reformer-laitepilates kehittää mm. kehonhallintaa, liikkuvuutta ja lihaskestävyyttä.

Tunnit on jaettu perus-, keski- ja jatkotason harjoituksiin. Perustason tunnit sopivat rauhallisesta ja keskittyneestä harjoittelusta pitäville. Tunneilla edetään rauhalliseen tahtiin, jolloin laitteen käyttöön ja säätöjen tekemiseen jää hyvin aikaa. Keskitason tunneilla harjoitellaan rauhallisessa tahdissa myös jatkotason liikkeitä, unohtamatta kuitenkaan kevennettyjä vaihtoehtoja. Jatkotason tunneille osallistuminen edellyttää pidempää kokemusta Reformer -harjoittelusta sekä laitteen käytön ja säätöjen sujuvaa osaamista.

Cadillac (laite)

Tällä tunnilla harjoitellaan Cadillac laitteella. Harjoittelussa hyödynnetään jousivastuksia ja kehitetään erityisesti liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä lihaskestävyyttä. Cadillac -tunnit noudattavat BASI Pilateksen tyylisuuntaa. Tunneilla on Block Systeemin määrittelemä selkeä rakenne, ja joka tunnilla harjoitetaan aina koko kehoa.

Tunnit on jaettu perus-, keski- ja jatkotason harjoituksiin. Perustason tunnit sopivat rauhallisesta ja keskittyneestä harjoittelusta pitäville. Tunneilla edetään rauhalliseen tahtiin, jolloin laitteen käyttöön ja säätöjen tekemiseen jää hyvin aikaa. Keskitason tunneilla harjoitellaan rauhallisessa tahdissa myös jatkotason liikkeitä, unohtamatta kuitenkaan kevennettyjä vaihtoehtoja. Jatkotason tunneille osallistuminen edellyttää pidempää kokemusta Cadillac -harjoittelusta sekä laitteen käytön ja säätöjen sujuvaa osaamista.

 

Wunda Chair & Spine Corrector (laite)

Tällä tunnilla harjoitellaan Wunda Chair ja Spine Corrector -laitteilla. Tunnit noudattavat BASI Pilateksen tyylisuuntaa. Tunneilla on Block Systeemin määrittelemä selkeä rakenne, ja joka tunnilla harjoitetaan aina koko kehoa.

Wunda Chair -laitteessa hyödynnetään jousivastuksia ja kehitetään muiden pilateslaitteiden tapaan kehonhallintaa, lihaskestävyyttä sekä liikkuvuutta. Spine Corrector laite puolestaan on monipuolinen ja mielenkiintoinen laite, jonka avulla vahvistetaan mm. keskivartaloa, kehitetään selkärangan liikkuvuutta, parannetaan kehonhallintaa ja myös huolletaan kehoa avaavien ja liikkuvuutta lisäävien harjoitteiden kautta. Wunda Chair ja Spine Corrector laitteet tukevat erittäin hyvin toisiaan, sillä tuolilla tehtävä harjoittelu on usein voimistavaa ja Spine Corrector -harjoitteet taas avaavia. 

Tunnit on jaettu perus-, keski- ja jatkotason harjoituksiin. Perustason tunnit sopivat rauhallisesta ja keskittyneestä harjoittelusta pitäville. Tunneilla edetään rauhalliseen tahtiin, jolloin laitteen käyttöön ja säätöjen tekemiseen jää hyvin aikaa. Keskitason tunneilla harjoitellaan rauhallisessa tahdissa myös jatkotason liikkeitä, unohtamatta kuitenkaan kevennettyjä vaihtoehtoja. Jatkotason tunneille osallistuminen edellyttää pidempää kokemusta harjoittelusta sekä laitteen käytön ja säätöjen sujuvaa osaamista.