Varaa tunti »

Online-tunnit

Online tunneille voi osallistua kertamaksulla, sarjakortilla tai Online jäsenenä. Online tunnit kuuluvat myös Premium jäsenyyteen. Online tunnit on merkitty selkeästi aikatauluun etuliitteellä ONLINE. Kun varaat Online tuntipaikan, saat sähköpostiisi tulevassa varausvahvistuksessa linkin Online tunnille. Lataathan Online tunteja varten puhelimeen/pädille/läppäriin valmiiksi ilmaisen Zoom Cloud Meetings sovelluksen

ONLINE MattoPilates

ONLINE Mattopilatestunneilla harjoitellaan Body Arts and Science International pilatesmetodin mukaisesti. Pilateksella kehität keskivartalon hallintaa, lapatukea, rangan ja lonkkien notkeutta ja lihasvoimaa. Pilates tunnilla opit tunnistamaan eri pilatesliikkeet ja opit suorittamaan liikkeet puhtaasti. Voit huomata kehittymisen jo muutamassa kuukaudessa. BASI Pilates on reipas ja urheilullinen pilateksen tyylisuunta, joka kehittää erittäin tehokkaasti selän ja vatsan alueen lihaskestävyyttä.

ONLINE Mattopilatestunnit on jaettu selkeästi perus-, keski- ja jatkotason tunteihin. Perustason tunti sopii kaikille, myös vasta-alkajille. Keskitason tunnilla harjoitellaan rauhallisessa tahdissa myös jatkotason liikkeitä, unohtamatta kuitenkaan kevennettyjä vaihtoehtoja. Jatkotason tunnilla oletamme, että pilatesliikkeet ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja osaat peruskäsitteet kuten lateraalihengitys, powerhouse-aktivaatio ja lapatuki. ONLINE MattoPilates tunneilla voidaan myös hyödyntää pilateksen pienvälineitä kuten pilatesrullaa, pilatespalloa, kuminauhaa, pilatesrengasta sekä nilkkapainoja.

Löydät lisää ONLINE tunteja Partner Studiomme Oasiksen aikataulusta.