Varaa tunti »

Online-tunnit

Online tunneille voi osallistua kertamaksulla, sarjakortilla tai Online jäsenenä. Online tunnit kuuluvat myös Premium jäsenyyteen. Online tunnit on merkitty selkeästi aikatauluun etuliitteellä ONLINE. Kun varaat Online tuntipaikan, saat sähköpostiisi tulevassa varausvahvistuksessa linkin Online tunnille. Lataathan Online tunteja varten puhelimeen/pädille/läppäriin valmiiksi ilmaisen Zoom Cloud Meetings sovelluksen

ONLINE Pilates Flow

Tällä mattopilatestunnilla harjoitellaan Body Arts and Science International pilatesmetodin mukaisesti. Pilateksella kehität keskivartalon hallintaa, lapatukea, rangan ja lonkkien notkeutta ja lihasvoimaa. Pilates tunnilla opit tunnistamaan eri pilatesliikkeet ja opit suorittamaan liikkeet puhtaasti. Voit huomata kehittymisen jo muutamassa kuukaudessa. BASI Pilates on reipas ja urheilullinen pilateksen tyylisuunta, joka kehittää erittäin tehokkaasti selän ja vatsan alueen lihaskestävyyttä. Taso 1 -tunti sopii kaikille, myös vasta-alkajille. Taso 2 -tunnilla oletamme, että pilatesliikkeet ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja ja osaat peruskäsitteet kuten lateraalihengitys, powerhouse-aktivaatio ja lapatuki. Taso 1-2 -tunnilla harjoitellaan rauhallisessa tahdissa myös jatkotason liikkeitä, unohtamatta kuitenkaan kevennettyjä vaihtoehtoja.

ONLINE Pilates (pienväline)

Tällä mattopilatestunnilla harjoitellaan Body Arts and Science International pilatesmetodin mukaisesti hyödyntäen pienvälineitä kuten pilatesrullaa, pilatespalloa, kuminauhaa, pilatesrengasta sekä nilkkapainoja. Pienväline on merkittyä tuntivarausjärjestelmään sulkuihin esim. Pilates 1 (pilatesrulla). Pilateksella kehität keskivartalon hallintaa, lapatukea, rangan ja lonkkien notkeutta ja lihasvoimaa. Pilatestunnilla opit tunnistamaan eri pilatesliikkeet ja opit suorittamaan liikkeet puhtaasti. Voit huomata kehittymisen jo muutamassa kuukaudessa. Taso 1 -tunti sopii kaikille, myös vasta-alkajille. Taso 2 -tunnilla oletamme, että pilatesliikkeet ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja ja osaat peruskäsitteet kuten lateraalihengitys, powerhouse-aktivaatio ja lapatuki. Taso 1-2 -tunnilla harjoitellaan rauhallisessa tahdissa myös jatkotason liikkeitä, unohtamatta kuitenkaan kevennettyjä vaihtoehtoja.