Varaa tunti »

Online-tunnit

Online tunneille voi osallistua kertamaksulla, sarjakortilla tai Online jäsenenä. Online tunnit kuuluvat myös Premium jäsenyyteen. Online tunnit on merkitty selkeästi aikatauluun etuliitteellä ONLINE. Kun varaat Online tuntipaikan, saat sähköpostiisi tulevassa varausvahvistuksessa linkin Online tunnille. Lataathan Online tunteja varten puhelimeen/pädille/läppäriin valmiiksi ilmaisen Zoom Cloud Meetings sovelluksen

ONLINE BASI Pilates Flow

Tällä mattopilatestunnilla harjoitellaan Body Arts and Science International pilatesmetodin mukaisesti. Pilates kehittää keskivartalon hallintaa, lapatukea, rangan ja lonkkien notkeutta ja lihasvoimaa. BASI Pilates tunnilla opit tunnistamaan eri pilatesliikkeet ja opit suorittamaan liikkeet puhtaasti. Voit huomata kehittymisen jo muutamassa kuukaudessa. BASI Pilates on reipas ja urheilullinen pilateksen tyylisuunta, joka kehittää erittäin tehokkaasti selän ja vatsan alueen lihaskestävyyttä.


Taso 1 -tunti sopii kaikille, myös vasta-alkajille. Taso 2 -tunnilla oletamme, että pilatesliikkeet ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja ja osaat peruskäsitteet kuten lateraalihengitys, ydintuki ja lapatuki. Taso 1-2 -tunnilla harjoitellaan rauhallisessa tahdissa myös jatkotason liikkeitä, unohtamatta kuitenkaan kevennettyjä vaihtoehtoja. Jos tunnin perässä on suluissa mainittuna väline esim. (pehmeä pallo), käytetään harjoituksessa tätä pienvälinettä. Saat studiolta sekä maton että mahdolliset pienvälineet lainaksi tunnin ajaksi.

ONLINE BASI Stretch

Pitäisikö tehdä dynaamista vai passiviista venyttelyä, pitkät pidot vai lyhyet pumppaavat venytykset? Fakta on, että ei sillä ole väliä. Kaikki venyttely parantaa liikkuvuutta, kunhan sitä vain tekee. BASI Stretch on niin sanottu perinteinen venyttelytunti pilatesmaustein. Tämä tunti sopii hyvin pilatesharrastajalle, jonka suurin harmituksen aihe tunneilla on jäykät lonkat sekä rautakanki selkä. Tunnilla ei tehdä spagaatteja, siltoja tai muitakaan voimisteluliikkeitä. BASI Stretch & Relax on puolestaan venyttelytunti, joka päättyy ihanaan pitkään loppurentoutukseen. Saat studiolta sekä maton että mahdolliset pienvälineet lainaksi tunnin ajaksi. Tunti sopii kaikille.

ONLINE Faskia

Faskiatunnilla huolletaan lihaskalvolinjat kuntoon! Faskia on lihaskalvolinjoihin keskittyvä liikkuvuusharjoitus, jossa hyödynnetään myös pienvälineitä kuten foam rollereita ja piikkipalloja. Tunnilla pyritään parantamaan kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia kehittämällä lihaskalvojen liukuvuutta monipuolisin ja dynaamisin liikesarjoin. Saat studiolta sekä maton että mahdolliset pienvälineet lainaksi tunnin ajaksi. Tunti sopii kaikille.